16 C
Valencia

El Ràfol d’Almúnia vol ser altaveu de la Universitat d’Alacant a la Marina Alta

El rector de la UA, Manuel Palomar, i l'alcalde del Ràfol, Josep Vicent Rovira, col·loquen la placa que identifica el municipi com a Aula Universitària.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La placa que identifica el Ràfol d’Almúnia com a membre de la Xarxa de Seus de la Universitat d’Alacant ja es troba visible al seu lloc al municipi del nord de la Marina Alta que dimecres va comptar amb el rector, Manuel Palomar, el qual va col·locar el distintiu amb l’alcalde de la localitat, Josep Vicent Rovira, en un acte en què van participar també la secretaria general de la UA, Esther Algarra, el vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés, la directora del Secretariat de Seus Universitàries, Eva Valero, i la directora d’Aules Universitàries, Mar Iglesias, per part de la UA. També hi va estar present el director general de Responsabilitat Social i Foment de l’Autogovern, així com regidors de l’equip de govern municipal.

El rector va destacar la importància que per a la Universitat d’Alacant tenen les seus i aules universitàries «que ens representen arreu del territori i que suposen una aposta seriosa de la nostra universitat per la vertebració del territori a través de l’extensió universitària a les comarques per tal d’acostar les activitats de formació, culturals o esportives a la societat».

Per la seua banda, l’alcalde del Ràfol va agrair al rector i a la universitat «aquesta aposta per estar presents al Ràfol d’Almúnia, on volem ser altaveu de la UA, precisament en aquest municipi que fita amb la província de València». Rovira també va voler assenyalar «la importància que té per als pobles menuts com nosaltres aquesta iniciativa de la Universitat d’Alacant, tan acostumats com estem a veure com ens deixen de banda. Que una institució com la UA ens tinga presents i programe activitats és una excel·lent notícia per al Ràfol i els pobles del voltant».

Després de col·locar la placa, els representants de la Universitat i els membres de la corporació van fer un recorregut pel municipi per conèixer les infraestructures de què disposa per a desenvolupar les activitats que s’hi programen, com el Pavelló Esportiu, la Biblioteca o la Casa de Cultura.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,613FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià