Rallo: “Rajoy fica excuses de mal pagador per a justificar la seua inacció política a Castelló”

Artemi Rallo, “espera que Rajoy, una vegada que se celebren les eleccions catalanes, es prenga de debò els problemes de la província de Castelló”.

AVL

El diputat nacional del PSOE per la província de Castelló, Artemi Rallo, espera que una vegada que se celebren les eleccions de Catalunya, “Rajoy es pose a governar, també per a la província de Castelló”.
Perquè en opinió del parlamentari castellonenc, “durant els seus 6 anys de mandat, el president s’ha escudat en tres coartades per a justificar la seua inacció política i la marginació, que ha practicat envers la Comunitat Valenciana i la província de Castelló: la crisi econòmica, l’any de govern en funcions i Catalunya”.
Tres excuses, “que a nosaltres ens semblen de mal pagador perquè és evident que les ha utilitzat per a retallar tot el que li ha vingut de gust i per a paralitzar inversions de projectes que són necessaris perquè la nostra economia puga avançar en condicions”.
Perquè comparant els 7 anys i mig de mandat del president Zapatero amb els 6, que ja portem de Rajoy, “ens adonem que el Govern del PP ha suposat una pèrdua de 6 anys, perquè en aquest temps no s’ha construït ni un sol quilòmetre d’autovia, seguim sense l’alta velocitat, sense la comissaria de Vila-real, sense les casernes d’Onda, Almassora i Vilafranca, sense el parador de Morella, sense trens de rodalia al Baix Maestrat, amb la costa de la província en franca regressió o amb una infrafinanciació que ja resulta insuportable per a la societat valenciana”.
És evident, assegura Rallo, “que no hi ha color entre un període i un altre”. Així que, conclou, “espere que una vegada celebrades les eleccions catalanes, Rajoy es deixe d’excuses i es pose d’una vegada a treballar, perquè a Castelló necessitem que tots els projectes pendents tiren a caminar. I per descomptat, que el president no done més llargues i resolga d’una vegada el problema de la infrafinanciació que pateix la nostra Comunitat”.

- Advertisement -
CatalanSpanish