Ramon Rovira serà el Mantenidor de les Festes Patronals 2018

En la vesprada de hui, l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, hi ha anunciant que Ramon Rovira ha acceptat l'oferiment que se li ha fet des de l'Ajuntament d'exercir com a Mantenidor de Festes en honor a la Mare de Déu de l'Ermitana el pròxim setembre.

En Ramon Rovira Pauner serà el pròxim Mantenidor de les Festes Patronals de Peníscola 2018.

En la vesprada de hui, l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, hi ha anunciant que Ramon Rovira ha acceptat l’oferiment que se li ha fet des de l’Ajuntament d’exercir com a Mantenidor de Festes en honor a la Mare de Déu de l’Ermitana el pròxim setembre.
Rovira va ser el primer alcalde de Peníscola en democràcia, durant la legislatura 79-83, època en què va coincidir l’expansió del municipi en l’àrea suburbana. A finals dels 90 també va exercir un important paper per a aconseguir l’estabilitat institucional en el govern local.

La proclamació de la Reina de Festes i discurs del Mantenidor se celebrarà el pròxim set de setembre en el Parc d’Artilleria de la Ciutat en el Mar, com ve sent habitual des de fa 40 anys.

Els dies següents, huit i nou, estan dedicats a la Mare de Déu de l’Ermitana i suposen el tret d’eixida d’unes festes patronals que culminaran amb l’espectacular desfilada de Moros i Cristians.

CatalanSpanish