Els comerços s’omplen de compradors en coincidir rebaixes amb un festiu

Les primeres rebaixes de 2018 han arribat amb descomptes de fins al 70 per cent en productes com a roba i calçat, en una jornada en la qual els comerços s'han omplert de compradors en coincidir amb un dia festiu.

Rebaixes

Les primeres rebaixes de 2018 han arribat amb descomptes de fins al 70 per cent en productes com a roba i calçat, en una jornada en la qual els comerços s’han omplert de compradors en coincidir amb un dia festiu.

Encara que des de fa sis anys els comerços poden arrancar les seues rebaixes quan vulguen, el dia 7 de gener és per a molts la data oficial del començament dels descomptes d’hivern.
La patronal de les grans superfícies, Anged, preveu que l’afluència del primer dia de rebaixes bata “tots els rècords” en coincidir amb un diumenge en el qual obrirà tot el comerç de la Comunitat Valenciana.

Rovira  

També la Confederació d’Empresaris del Comerç Valencià (CECOVAL), la patronal autonòmica del comerç a la Comunitat, preveu una forta arrencada de rebaixes, amb expectatives de creixement interanual de vendes del 3 per cent.

Encara que assenyala que les rebaixes han “perdut manxa i impacte” des de la seua liberalització, com que no coincideixen el mateix dia tots els establiments, confien que seguisca sent un “reclam” per als clients que cerquen importants descomptes, que arriben al 80 per cent al final de campanya.

El Corte Inglés ha iniciat avui les rebaixes d’hivern, que perllongarà fins al pròxim 28 de febrer, amb descomptes de fins al 50% en totes les àrees de venda, encara que les promocions en línia ja van començar ahir, dia de Reis, segons informa el centre en un comunicat.

A més de les promocions en l’àrea de moda i complements, El Corte Inglés ofereix grans descomptes en tots els departaments com a Tecnologia, Llar, Perfumeria, Accessoris, Llibreria, Electrònica i Esports, entre altres.

Les rebaixes també han arribat a les tendes de roba de segona mà “Koopera Store” impulsades per Càritas Diocesana de València i gestionades per la xarxa social Koopera per a la inserció de persones en risc d’exclusió social, i ofereix peces des dels dos euros i joguets a preus “molt assequibles”.

A partir de matí, els seus sis establiments de les ciutats de València, Gandia i Alcoi “inicien la campanya de rebaixes aplicant el 50 per cent de descompte sobre els preus marcats habitualment i que són sempre molt reduïts al llarg de tot any”, segons fonts de l’Arquebisbat de València.

Els clients poden trobar samarretes a 1,20 euros, camises i suèters des de 2,60 euros, vestits a 2,40 i abrics des de 9,60 euros, així com calçat, complements, bosses, bijuteria i roba de llar com a llençols, edredons i mantes.

PublicitatJuega Limpio Orihuela