22.4 C
Valencia

Rècord de participació d’empreses i ‘startups’ en els premis ‘Orbita’ de la Diputació i el CEEI Castelló dotats amb 20.000 euros

S'han rebut 107 candidatures de 18 províncies espanyoles i d'altres països encara que enguany prevaldrà l'impacte dels projectes a la província.

- Publicitat -AVL

El Programa Òrbita d’acceleració empresarial impulsat per la Diputació de Castelló i el CEEI ha batut rècords enguany en ls presentació de propostes per a la seua tercera edició. És tracta de l’única acceleradora d’Espanya que aporta cinc premis de 20.000 euros (100% cash i equity free) per a empreses o startups i per això ha despertat més interés que mai en plena pandèmia de la Covid-19, en rebre 107 candidatures per a cobrir les seues 20 places, superant les xifres de cadascun de les seues dos primers exercicis.

En concret, els projectes presentats procedeixen de 18 províncies espanyoles i d’altres països, des de Regne Unit i Alemanya fins a Veneçuela, encara que enguany prevaldrà l’impacte dels projectes a la província i les característiques de moltes de les candidatures fan presumir un clar impacte en el territori per la seua tipologia. Entre les propostes rebudes, el ventall de sectors és molt ampli, des de la intel·ligència artificial al eHealth, passant per la robòtica, eficiència energètica, energies renovables, Smart cities, medi ambient, ecologia, alimentació, Sharing, vehicles elèctrics o mobilitat sostenible, entre altres.

Les sessions de treball del programa, es desenvoluparan del 3 de setembre al 3 de desembre, mes en què també tindrà lloc el lliurament de premis. En les dues primeres edicions, les empreses accelerades van generar més de 6,5 milions de € acumulats en la seua xifra de negoci. A més, les 20 seleccionades van captar més de 4,5 milions de € d’inversió i finançament, entre ells més de 300.000 provinents del Club d’Inversors Òrbita, generant 98 ocupacions, amb una previsió de 153 llocs de treball per a finals de 2020.

Entre els seus atractius addicionals, Òrbita compta amb ‘perks‘ i col·laboracions amb una valoració total de més de 100.000 €, a través d’acords amb IEBS, IBM Cloud, Aws Activate, Google, Startupxplore, Plug&Play, Sabadell BStartup, DayOne-La Caixa, Desafia San Francisco, Nirvine KPI, Influencity, Signaturit, South Summit, LinkedIn Learning, Stripe, Demium Startups, Cuatroochenta, Draper, Swanlaab, Kuombo, Aktion Legal Partners, IoTsens, Zubilabs, Faraday Venture Partners, Cupido i Hubspot.

El programa aporta als 10 participants un espai de treball exclusiu en el viver de CEEI Castelló, suport i ajuda en el procés de constitució de l’empresanetworking empresarial especialitzat -amb la finalitat de compartir coneixements, experiències i com a resultat sorgisquen possibles col·laboracions, generant valor al conjunt i de manera individual a cada projecte-, així com el suport d’un Director de Projecte de l’equip d’Òrbita, accés a mentors i/o advisors 1to1 experimentats en cada tipus d’activitat. Així mateix, els 10 projectes participants en el procés de selecció podran presentar la seua proposta en el Investor´s Day, la sessió final del programa, defensant els seus projectes en un Fòrum d’Inversió amb els Business Angels involucrats del Club d’Inversió Òrbita.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,705FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià