jueves, 20 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Rècord històric de creueristes en un mateix dia en el port de València

Al voltant de 13.300 turistes d’11 nacionalitats han arribat hui al port de València en quatre creuers, la qual cosa suposa un rècord d’aquest tipus de viatgers en un mateix dia, segons han informat fonts portuàries.

L’anterior rècord va ser d’uns 10.000 turistes arribats en un mateix dia d’octubre de 2017 al port de València, en coincidir també l’escala de tres grans bucs de turisme de creuers.
Ahir, el buc Mein Schiff 2, de la naviliera TUI, va desembarcar a València al voltant de 2.700 passatgers procedents, en la seua majoria d’Alemanya, Suïssa i Àustria. Per la seua banda, el Queen Victoria, de la naviliera Cunard, va desembarcar a prop de 2.000 passatgers procedents de països com Anglaterra, Estats Units, Austràlia i Nova Zelanda.

Així mateix, el port de València també ha rebut l’escala de dos bucs de la companyia MSC Creuers: el MSC Divina, que utilitza el recinte com a port base durant la campanya de març a setembre, i el MSC Fantasia. Tots dos bucs transportadors 8.700 passatgers procedents d’Espanya, Itàlia, França, Alemanya, Anglaterra, Suïssa, Bèlgica, Estats Units i Brasil.

En total, les navilieres han ofert 54 excursions per la ciutat de València (Ciutat de les Arts i les Ciències, centre històric, Museu Faller i Bioparc, entre altres) i els seus voltants (Albufera, degustació de vins valencians a Requena, visita al Museu Lladró, entre altres) valorant la gran oferta cultural, gastronòmica, arquitectònica, lúdica, d’oci i comercial.EFE

Últimas noticias

Contenido relacionado