L’UJI tindrà una rectora, Eva Alcón, preparada per a les noves tecnologies al 100%

La informació principal en la seua pàgina és tot el referent a la seua candidatura sota el nom de ‘2018 Eleccions al claustre i al rectorat’, en aquesta es pot trobar una presentació, el programa electoral, la candidatura i el seu equip, recull de premsa i l'agenda de la campanya.

385
l'eclipsi total de Lluna

L’única candidata a rectora per a la Universitat Jaume I de Castelló, Eva Alcón, ha presentat tots els punts de la seua candidatura de forma molt innovadora, utilitzant les noves tecnologies. La catedràtica en Filologia Anglesa havia revolucionat el món acadèmic, ja que és la primera dona en la història, com a rectora en la universitat castellonenca.

En la seua pàgina (https://www.evaalcon.com/) es pot trobar tota la informació sobre la futura rectora i també sobre la seua candidatura, a més de notícies d’actualitat, tant d’ella com d’altres esdeveniments importants, com el Premi Olimpia 2018, a la seua companya Asun Ventura.

La informació principal en la seua pàgina és tot el referent a la seua candidatura sota el nom de ‘2018 Eleccions al claustre i al rectorat’, en aquesta es pot trobar una presentació, el programa electoral, la candidatura i el seu equip, recull de premsa i l’agenda de la campanya. A més d’enllaços directes a les seues xarxes socials, Facebook, Twitter i Instagram. La pàgina es pot consultar en castellà, valencià i anglés.

Eva Alcón fa una descripció, tan personal com professional, la futura rectora es descriu personalment com “una persona vital, apassionada, curiosa per conéixer altres cultures i gent nova, i que pensa que la vida és un conjunt d’experiències que val la pena viure amb intensitat”; i professionalment com “una persona positiva, creativa, emprenedora i sobretot treballadora”.

També està disponible el programa electoral complet de la seua candidatura, que està en format pdf, per la qual cosa es pot descarregar i llegir “com un llibre, amb l’objectiu que siga àgil i senzill, per a agilitar la lectura”.

El seu equip estarà compost per deu persones, en la qual hi haurà cinc dones i cinc homes, és a dir serà un equip dividit de forma paritària.

Amb aquesta pàgina web Eva Alcón, que prendrà les regnes de l’UJI el pròxim 16 de maig, amb aquesta pàgina demostra la seua total transparència perquè tothom conega els seus propòsits per a la universitat.