Es redueix a la meitat els morts en carretera en el pont de la Constitució-Inmaculada

A Castelló no es va registrar cap víctima mortal, i a València i Alacant un mort en cadascuna de les províncies.

El nombre de morts durant el pont de Constitució-Inmaculada s’ha reduït un 50%. L’any passat durant el pont es van registrar 4 morts en les carreteres valencianes i aquest any 2. Els dos morts han estat un conductor que circulava per la CV-809 en el terme de Villena i un vianant atropellat per un turisme en l’A-3 a l’altura de Quart de Poblet. Al mateix temps també s’ha reduït a la meitat el nombre d’accidents amb víctimes mortals, passant de quatre l’any passat a dues aquest any.

Per províncies, a Castelló no s’ha registrat cap accident mortal ni per tant cap víctima igual que l’any 2016. Mentrestant, a la província de València ha descendit de 2 morts l’any 2016 durant el pont a un mort aquest any. Mentre a Alacant també s’ha reduït el nombre de víctimes mortals en carretera, passat de dues a un sol mort.

El delegat del Govern, Juan Carlos Moragues, ha assenyalat que encara que s’està avançant per part dels conductors en major prudència a l’hora de conduir i s’han millorat les carreteres amb major control “mai estarem satisfets mentre hi haja un sol mort en carretera”.

Moragues demana prudència i prevenció

El delegat del Govern, Juan Carlos Moragues, ha tornat a recordar que el més important abans de sortir a la carretera és la planificació. En el cas d’haver de realitzar un viatge en condicions adverses per a la circulació, com les que solen produir-se en aquesta època de l’any.CatalanSpanish