La Diputació recolza l’eficient gestió hídrica dels regants en la commemoració del Dia de l’Aigua

El vicepresident Sales participa en els actes programats per la Federació Valenciana de Comunitats de Regants a Castelló.

La Diputació de Castelló recolza l’eficient gestió hídrica de les comunitats de regants com a base de l’agricultura província en la commemoració del Dia de l’Aigua que la Federació de Comunitats de Regants ha celebrat hui a Castelló. El vicepresident primer de la Diputació, Vicent Sales, ha participat al costat del diputat de Sostenibilitat, Mario García, en la jornada que ha programat la federació en la Cambra de Comerç de Castelló.

“Des de la Diputació som plenament conscients de la vinculació que té el nostre territori amb l’aigua i que bona part del creixement i la prosperitat històrica de la província es deu a aqueixa eficaç gestió de l’aigua dels regants i agricultors de Castelló”, ha explicat el vicepresident.

Rovira  

És per això, segons Sales, que “des del Govern Provincial estem compromesos amb ajudar al fet que pugueu continuar fent de la millor forma aqueixa eficaç gestió. Per això, col·laborem amb vosaltres no solament en la commemoració d’aquesta data sinó amb l’assistència tècnica a dènou comunitats de regants per a ajudar-vos a la gestió administrativa, i a tots els projectes relacionats amb donar a conéixer totes les infraestructures hídriques que heu construït al llarg de la història i continueu treballant en elles”.

En aqueix sentit, Sales ha advocat a més per la “necessitat de continuar defensant i fer pedagogia del que implica la nostra agricultura i el nostre món rural per a defensar també els nostres recursos hídrics”.

Cal recordar que a més d’aquesta col·laboració de la Diputació a les comunitats de regants impulsa l’activitat de les organitzacions agràries i promociona els productes agrícoles i el foment del seu consum completen l’actuació integral de suport a l’agricultura castellonenca que desenvolupa diàriament la Diputació de Castelló.

PublicitatJuega Limpio Orihuela