El regidor i portaveu socialista a l’Ajuntament de Borriana, Javier Gual, dimiteix per motius “personals”

La següent en la llista del PSPV-PSOE, Ester Meneu, entrarà a formar part en l'equip municipal de govern.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Personal, i portaveu del grup socialista a l’Ajuntament de Borriana, Javier Gual, ha presentat este matí la seua dimissió per motius “estrictament personals”, que li impedeixen atendre amb tota la dedicació i responsabilitat l’exercici de les seues funcions en l’equip de govern.

Gual ha comunicat la seua renúncia a l’acta de regidor perquè “la meua situació personal no em permetrà dedicar-me amb tanta pertinàcia al treball institucional com ho he fet fins ara”.

“La política no és un treball i cal saber quan s’ha de fer un pas arrere, i sé que els meus companys i companyes continuaran fent una labor més que extraordinària”, ha manifestat, i ha assegurat que ser portaveu del grup socialista “ha sigut una dels millors experiències de la meua vida i, sens dubte, un privilegi treballar amb la Policia Local i el personal”.

Al mateix temps que ha volgut donar els gràcies al partit socialista i al secretari general, Vicent Aparisi, “la seua confiança depositada durant quasi una dècada en triar-me portaveu”, i també a l’alcaldessa, Maria Josep Safont, “evidentment, i de la qual només puc tenir paraules d’agraïment i molta estima”.

Gual ha confessat que és una decisió “difícil i costosa de prendre” i que és “trist” abandonar la seua responsabilitat com a regidor i portaveu però ho fa per a atendre “la meua responsabilitat personal que, en estos moments, és incompatible amb este ritme”.

Per això, ha indicat, “el millor és que una altra companya de la llista socialista ocupe este espai per a dedicar-li tota la seua energia”. El fins ara regidor ha explicat que seguirà vinculat a la formació socialista i al grup municipal.

Després de la dimissió de Javier Gual, la següent en la llista del PSPV-PSOE, Ester Meneu Cervera, entrarà a formar part en l’equip municipal de govern.CatalanSpanish