11.4 C
Valencia

Un regidor de l’Ajuntament de Sagunt dona positiu en coronavirus

Després de conéixer que un dels seus contactes estrets durant havia donat positiu en la covid-19, Javier Raro s'ha sotmés a la prova.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El regidor d’Esports, Contractació i Mobilitat Urbana, Javier Raro, ha donat positiu en coronavirus en realitzar-se la prova PCR en les últimes hores. Després de ser coneixedor que un dels seus contactes estrets durant l’última setmana havia donat positiu en la covid-19, i presentar lleugers símptomes, es va posar en contacte amb Sanitat, la qual ha acabat diagnosticant la covid-19.

Javier Raro, que després d’unes xicotetes vacances tenia previst reincorporar-se a l’Ajuntament este dilluns, haurà de mantenir’s aïllat en el seu domicili i guardar repòs relatiu, seguint les indicacions del seu metge de capçalera. El regidor ha indicat que, pel fet que la setmana passada estava fora de la localitat, no hi ha possibilitat de contagis entorn del consistori, ja que cap treballador municipal o membre de la corporació ha estat en contacte amb ell durant els últims dies, reduint-se estos contactes a l’entorn familiar i social. Sobre estos contactes, el regidor ha indicat que ja s’ha activat el protocol per a detectar-los i que es posen a la disposició de Salut Pública.

El regidor d’Esports, Contractació i Mobilitat Urbana ha declarat que es troba cansat i amb febre, però que «em van fer proves que descarten alguna altra malaltia, per la qual cosa mantindré repòs els primers dies i prendré la medicació indicada per a contenir la febre». Posteriorment, el regidor teletreballarà des de casa, ja que «amb l’arribada de setembre torna la màxima activitat a l’Ajuntament i també es posen en marxa totes les activitats esportives, per la qual cosa, malgrat les circumstàncies, tractaré de complir amb el treball que s’aveïna», conclou Javier Raro.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,661FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià