domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La regidoria de Servicis de Llíria planteja la unificació de les tarifes del bus municipal

La regidoria d’Obres i Servicis de Llíria presentarà, en el ple que se celebrarà demà, una proposta per a la modificació de l’ordenança reguladora de la taxa per transport públic de viatgers amb la que es pretén unificar les tarifes del servici de l’autobús municipal.

En l’actualitat, les línies que recorren les urbanitzacions tenen una tarifa superior a la que discorre pel nucli urbà i l’hospital, per la qual cosa el que es planteja és igualar el preu dels dos bitllets.

L’edil d’Obres i Servicis, Francesc Fombuena, ha destacat que esta iniciativa de l’equip de Govern “pretén eliminar esta dualitat tarifària entre usuaris del servici, equiparant el preu dels bitllets al més econòmic, a fi d’eliminar eixes distincions i fomentar l’ús del transport municipal col·lectiu”.

“Esta nova tarifa ve a donar resposta a la reestructuració que es projecta del servici amb cinc línies circulars que puguen enllaçar-se en parades intercanviadores que permeten arribar, per exemple, a l’hospital des de les urbanitzacions, i viceversa, permetent-se transbords de línies amb el mateix bitllet sempre que no hagen discorregut més de 90 minuts des de la seua validació”, ha explicat el regidor.

Amb totes estes mesures, l’Ajuntament de Llíria vol potenciar l’ús del transport públic per a facilitar la mobilitat, reduir les emissions de CO2 i la presència dels vehicles privats en el nucli urbà.

Últimas noticias

Contenido relacionado