EL Regina Violant d’Almassora continuarà sense aula de menjador

Publicitat

L’Ajuntament d’Almassora van garantir el 31 d’agost de 2017 que les necessitats per a l’inici de curs en el Regina Violant estarien cobertes i ateses. Un mes després d’aquell compromís públic i amb el curs lectiu iniciat l’11 de setembre, la comunitat educativa no tindrà demà operatiu el mòdul del menjador, així com tampoc definit el nombre de torns que es van a aplicar en el centre per a atendre als prop de 500 alumnes que sol·liciten el servei de menjador.

La reunió de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) del 28 d’agost, en la qual es va concretar un calendari de manifestacions, va provocar que tant l’Ajuntament com la Conselleria d’Educació mogueren fitxa per a resoldre les mancances que el col·lectiu denunciava.

PublicitatRovira  

El dimecres 30 d’agost van convocar a AMPA i directiva en l’ajuntament on “es van aconseguir una sèrie de compromisos que avui, 1 d’octubre, segueixen sense complir-se”. María Tormo, regidora del PP en l’Ajuntament d’Almassora, ha lamentat que labors que formen part de la conservació i manteniment del centre, i que podrien haver-se resolt amb la deguda antelació emprant el període estival, “no hagen sigut ateses i a l’octubre, amb el curs lectiu a jornada completa, encara queden necessitats de calat per resoldre”.

Des del PP “hem preguntat durant els mesos d’estiu per les accions empreses en els centres, per les necessitats en els diferents col·legis i la resposta ha sigut sempre que tot estava baix control”. “Aquesta situació mai hauria d’haver-se produït. Per açò, anem a reclamar demà en comissió que ens expliquen què ha causat aquesta descoordinació, per què mentre la Conselleria d’Educació té una lectura dels fets, els dos ajuntaments d’Almassora tenen una altra diametralment oposada”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela