El Rei Baltasar visita Ferraz per a portar carbó a Sanchéz

Bertrand Ndongo s'ha presentat a Ferraz caracteritzat del Rei Baltasar per a entregar carbó a Pedro Sánchez a manera de sàtira.

156

No és la primera vegada que Ferraz és víctima dels “trols” -no oblidem la vegada que es va col·lapsar la seu socialista de repartidors de pizza- i amb l’arribada dels reis, no ha faltat a la seua cita amb la comèdia el Rei Baltasar, interpretat en esta ocasió per Bertrand Ndongo, el camerunés que va saltar a la fama en internet per les seues idees simpatitzants a la formació política d’Abascal, i que va rebre el malnom a la xarxad'”el negre de VOX“.

https://platform.twitter.com/widgets.jsEn esta ocasió, Bertrand s’ha deixat caure per Ferraz, al paper del rei mag, interpretant una sàtira per a mostrar el seu descontentament amb els pactes aconseguits per Sánchez per obtenir la presidència el dimarts 7 de gener. No obstant això, la perícia del mag no ha funcionat tan bé amb la Policia Nacional com amb els xiquets, perquè han tallat el pas al rei mag i impedit que realitzara l’entrega.

https://platform.twitter.com/widgets.jsAra queda per veure si finalment Sánchez rep la presidència que va anotar en la seua llista als reis.