El Rei Gaspar va demanar matrimoni a la seua parella en la cavalcada de Carlet

El jove que va representar al rei Gaspar en la cavalcada de Reis Mags de Carlet va demanar matrimoni a la seua núvia en l'acte de lliurament de joguets que habitualment es produeix en un teatre de la localitat després de la desfilada.

El jove que va representar al rei Gaspar en la cavalcada de Reis Mags de Carlet va demanar matrimoni a la seua núvia en l’acte de lliurament de joguets que habitualment es produeix en un teatre de la localitat després de la desfilada.

Aquest fet, segons ha informat el regidor de festes, Josep Mur, es va produir amb el seu coneixement i el consentiment dels organitzadors, i va generar “riures i aplaudiments entre els assistents”.

Rovira  

“El rei em va demanar permís per a fer-lo i jo li vaig dir que parlara amb els organitzadors. Ells li van donar el vistiplau, de manera que la petició de mà es va produir al principi de l’acte, i en lloc d’un regal, el rei Gaspar va entregar a la seua núvia un anell. Va ser una cosa graciosa que en cap moment va generar polèmica”, ha detallat Mur.

Habitualment, després de finalitzar la cavalcada els Reis Mags d’aquesta localitat es desplacen a un teatre, on entreguen regals a aquells xiquets que prèviament han sigut inscrits en una llista pels seus pares.

“Una de les primeres trucades que es va produir va ser a la núvia, el moment no va durar més que qualsevol altre lliurament de regal, i el rei ni va besar a la dona ni es va llevar la disfressa”, ha explicat Mur.

“Hi ha qui diu que no era el lloc, però estic convençut que els qui critiquen aquest fet no estaven a la sala. No va haver-hi cap esbronc. Crec que va ser graciós i correcte”, ha conclòs el regidor.

PublicitatJuega Limpio Orihuela