El rei mostra la seua repulsa i condemna pel parricidi de 2 xiquetes a Castelló

El rei Felip VI ha mostrat aquest dimarts la seua "repulsa i condemna" per l'assassinat a Castelló de dues xiquetes de 3 i 6 anys presumptament a les mans del seu pare, qui després s'ha suïcidat.

PublicitatAVL

El rei Felip VI ha mostrat aquest dimarts la seua “repulsa i condemna” per l’assassinat a Castelló de dues xiquetes de 3 i 6 anys presumptament a les mans del seu pare, qui després s’ha suïcidat.

Durant la inauguració del curs universitari 2018/2019 en tota Espanya, celebrada en la Universitat Politècnica de València, Felip VI ha traslladat també el seu afecte i solidaritat a la família de les menors i al seu entorn per aqueixa “mort tan terrible”.

PublicitatRovira  

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha lamentat també l’assassinat de les dues xiquetes i ha apel·lat a l’educació com “la millor eina de progrés” per a eradicar la violència masclista.

A l’inici de la seua intervenció, Puig ha explicat que aquest matí la Comunitat Valenciana “ha hagut de plorar la mort de dues xiquetes assassinades per la pitjor de les violències”.
Ha defensat que el primer pas per a aconseguir una societat avançada ha de ser “eradicar la violència masclista” i ha considerat que “és l’educació, sempre és l’educació, la millor eina de progrés”.