Els reis visiten hui divendres la Comunitat Valenciana en la seua gira autonòmica

Durant la seua gira autonòmica, els reis estan traslladant el seu suport a les institucions i col·lectius de tota mena després dels esforços que estan realitzant per a fer front a la conseqüència de la pandèmia.

Els reis visitaran este divendres la Comunitat Valenciana amb motiu de la seua gira autonòmica i protagonitzaran actes tant a Benidorm (Alacant) com a València.

Després de recalar la vespra a Castella-la Manxa i, en concret, a Conca, Felip VI i donya Letizia arribaran a la Comunitat Valenciana en la qual és la cinquena etapa de la seua gira.

El primer acte de la seua agenda tindrà lloc a Benidorm, on es reuniran amb representants de la Confederació Empresarial Valenciana i dels sindicats per a analitzar la situació econòmica de la regió després de la pandèmia de coronavirus.

De manera especial s’abordarà la situació del sector turístic, especialment afectat per la COVID-19 i vital per a l’economia valenciana.

Els reis podran comprovar in situ la situació dels negocis d’este sector durant el passeig que està previst que donen posteriorment per la platja de Llevant de Benidorm.

Des d’allí es desplaçaran posteriorment a València per a presidir a la vesprada la cerimònia de lliurament dels premis 2019 d’Innovació i Disseny.

Durant la seua gira autonòmica, els reis estan traslladant el seu suport a les institucions i col·lectius de tota mena després dels esforços que estan realitzant per a fer front a la conseqüència de la pandèmia.

Després de la Comunitat Valenciana, la pròxima etapa de la seua gira serà Múrcia, on recalaran dimarts que ve, 7 de juliol.

CatalanSpanish