Els Reis d’Orient omplen d’il·lusió els carrers de Llíria

Més de 300 persones de diferents col·lectius locals han participat la desfilada festiva.

Els xiquets i xiquetes de Llíria, en el seu moment més especial, han gaudit amb la visita dels Reis Mags, que han participat en la tradicional cavalcada acompanyats per més de 300 persones, entre figurants i músics, de diferents col·lectius locals.

En el seu recorregut pels carrers del municipi, Les seues Majestats d’Orient han repartit més de 600 quilos de caramels i 3.000 de monedes de xocolate, en un vesprada màgica plena il·lusió i bons desitjos.

La cavalcada ha conclòs en la plaça Major amb la representació de l’Adoració al xiquet Jesús, i la recepció oferida per la Corporació municipal a Melchor, Gaspar i Baltasar. L’alcalde Manolo Civera els ha entregat la clau de la ciutat, en senyal de l’hospitalitat de tot el poble edetanoals seus insignes visitants.

Posteriorment, els Reis d’Orient s’han dirigit a cadascuna de les tres parròquies de Llíria per a rebre als més xicotets i fer-los lliurament dels seus regals.

La cavalcada, organitzada per la regidoria de Festes, ha comptat amb la participació de diferents col·lectius locals, com la Archicofradíade la Cort de María, la Confraria de la Verge del Remei, la Parròquia de María Madre, la Federació del Comerç de Llíria, la batucada de Llíria “PerkuValencia”, les bandes juvenils de la Va unir Musical i la Primitiva, el Grup de Danses “El Tossal”, l’Escola Municipal de Dansa, el grup de ball Al-Hilal, els clubs de patinatge Edeta i Llíria, els Júniors de l’Asunción, la Penya Arre, l’Associació d’Amics del Cavall, la Junta Local Fallera i les comissions falleres Plaça Major, Plaça Pedralba, Avinguda dels Furs, Pla de l’Arc i Alpelic.

Publicitat