Els Reis d’Orient visiten els hospitals de la Comunitat Valenciana

Els hospitals de la Plana i Vinaròs també han comptat amb l'arribada de SSMM d'Orient a partir de les 10.00 hores d'este diumenge per a alegrar l'estada de petits i grans.

PublicitatAVL

Les seues Majestats els Reis d’Orient han visitat als pacients ingressats als hospitals de la Comunitat Valenciana. Les seues Majestats han entregat personalment els seus regals a xiquets, xiquetes i persones majors, en una visita que s’emmarca dins del programa d’activitats nadalenques dels hospitals valencians.

Esta peculiar “cavalcada” té per objectiu fer més suportable l’estada de petits i grans celebrant amb ells el dia de Reyes. Així, els mags han visitat les àrees pediàtriques, on han obsequiat als xicotets amb regals adaptats a les seues edats, perquè obliden, per un moment, que romanen ingressats. De la mateixa manera, els més majors també han rebut la visita de les seues majestats, que han fet felices en este dia a moltes persones.

PublicitatRovira  

En concret, el divendres 4 ja ha començat el seu màgic recorregut als hospitals de Sagunt i General d’Elx. El dissabte dia 5 han visitat als pacients ingressats als hospitals General de Castelló (10.00 hores) i La Ribera (17.30 hores), procedents de la cavalcada amb cotxes d’època que organitza l’Ajuntament d’Alzira.

El diumenge 6, a València està prevista la visita dels Reis als hospitals La Fe (a les 10.00 hores), General de València (10.00 hores) Doctor Pesset (10.00 hores), Clínic (10.30 hores) i Gandia (a les 10.30 hores).

A l’hospital La Fe, els mateixos Reis Mags que van repartir caramels en la cavalcada organitzada per l’Ajuntament de València, han repartit personalment els regals tant als pacients més xicotets com als adults ingressats en les diferents àrees de l’hospital, així com en els serveis d’Oncologia, Hematologia, Psiquiatria i Unitat de Trastorns de l’Alimentació, entre altres.

Els Reis Mags de la Falla Mercat de Castella han visitat com cada any als xiquets i xiquetes hospitalitzats de l’Hospital General de València per a entregar-los joguets i xarrar amb ells i les seues famílies. Fa més de dues dècades que esta falla organitza una visita a la sala de Pediatria de l’hospital per a sorprendre i animar els xiquets i xiquetes que no han pogut passar la nit de Reis a casa.

Per part seua, a l’hospital Doctor Pesset, la comitiva dels reis d’Orient ha desfilat pels Serveis de Pediatria, Maternitat i Urgències Pediàtriques. A l’hospital Clínic, després de la seua tradicional visita a la cuina per a degustar el típic “tortell de reis” amb xocolate, han recorregut els Serveis de Pediatria, Nounats, UCI Pediàtrica i Urgències Pediàtriques.

A Alacant, este diumenge han començat la seua visita a l’hospital General d’Alacant, a les 10.00 hores, repartint regals a xiquets i adults, per a continuar a l’hospital Sant Joan a les 11.30 hores, posant punt final al calendari d’actes nadalencs. Este acte és possible gràcies a la desinteressada col·laboració de la Junta de Penyes de Sant Joan d’Alacant i l’Associació de Pensionistes, que fa anys contribuieixen a alegrar als xiquets que passen este dia tan assenyalat a l’hospital.

Publicitat