Remeten a diversos hospitals a 18 dels 58 immigrants de l’Aquarius atesos

Els més vulnerables, estan sent atesos en el mateix vaixell i que no s'ha registrat cap patologia greu

Un total de 58 persones, 33 homes i 25 dones, han estat ateses pels serveis sanitaris que assisteixen als 630 immigrants de l’Aquarius arribats fins ara al port de València, dihuit dels quals, entre ells sis menors, han estat traslladats a centres hospitalaris.

Així ho ha assenyalat el sotsdirector d’Emergències de la Generalitat, Jorge Suárez, en declaracions als periodistes, on ha informat que tot el personal del buc Dattilo, el primer a arribar al port amb 274 immigrants a bord, ha desembarcat ja, mentre un autobús amb 44 homes majors d’edat ha eixit ja a la seua destinació en diferents albergs.

Suárez ha destacat així mateix que una de les metgesses que ha atés als immigrants ha destacat que aquestes persones “estan donant una lliçó de civisme, respecte, cortesia i educació”, i que els immigrants de l’Aquarius, més joves, estan rebent al personal mèdic amb “entusiasme”.

Sobre l’atenció dels immigrants que viatgen en l’Aquarius, un total de 106, els més vulnerables, estan sent atesos en el mateix vaixell i que no s’ha registrat cap patologia greu.

El sotsdirector d’Emergències ha assenyalat així mateix que el procés d’atenció està tenint un retard d’entre 45 minuts i una hora però “s’està recuperant el temps” i el tercer buc, l’Orione, de l’armada italiana, ja ha arribat al port de València. EFE

Publicitat