Renfe i l’Ajuntament de Castelló promocionen l’ús del tren per a visitar la capital castellonenca

La companyia oferirà a tots els assistents a congressos, i convencions que se celebren a Castelló descomptes promocionals.

Renfe i l’Ajuntament de Castelló han subscrit un conveni en el marc de la Fira Internacional de Turisme. L’acord signat hui pel President de Renfe, Sr. Isaías Táboas i l’Alcaldessa de l’Ajuntament de Castelló de la Plana, Sra. María Amparo Marco Dual, té per objecte promocionar, d’una banda, la visita a la ciutat de Castelló com a destinació turística i, d’altra banda, fomentar i promoure la utilització dels trens Ocell i de Llarga Distància a l’hora de desplaçar-se fins a la capital de la Plana.

Renfe es compromet a oferir a tots els assistents a congressos, convencions i esdeveniments esportius, culturals i gastronòmics que se celebren a Castelló un descompte del 35 per cent sobre la tarifa flexible vigent en l’import del bitllet. Esta oferta és vàlida per a tots els esdeveniments que reunisquen a més de 75 persones que utilitzen el tren en els seus desplaçaments. En el cas de les Escapades a la ciutat, Renfe Viatgers es compromet a aplicar una reducció de no menys del 25% sobre la Tarifa Flexible vigent i en el cas de concertar viatges en grup, el nombre mínim de persones serà de 10 en lloc de 25 com és habitual.

Totes dues entitats desenvoluparan este acord en diferents àmbits: com a màrqueting relacional entre els seus clients, pàgines web, blog i mitjans de comunicació, etc. Renfe Viatgers podrà difondre la seua col·laboració com a “Transport Oficial”, en els congressos, esdeveniments, programes i activitats, en tots els mitjans de comunicació. L’Ajuntament de Castelló posarà a la disposició de Renfe Viatgers un vídeo promocional de la ciutat per a exposar a través del Canal Renfe en trens i períodes acordats, també s’inclouran en els trens reposacaps tematitzats. Realitzaran campanyes de promoció conjunta que incloguen intercanvis publicitaris dels suports propis de cada part.

Amb este conveni es pretén potenciar i promocionar els valors culturals, gastronòmics i turístics que ofereix la ciutat de Castelló, així com fomentar l’ús dels trens fins a esta destinació.

CatalanSpanish