Renfe recupera dos serveis més de Mitjana distància entre Castelló de la Plana i Vinaròs

Amb la nova programació s'estableix una oferta global de 14 serveis diaris, 7 per sentit, entre la capital i les principals ciutats de la Plana Alta i el Baix Maestrat

Renfe recupera altres dos serveis de Mitjana distància, un per sentit, entre Castelló de la Plana i Vinaròs a partir del 13 d’octubre. Un nou servei amb eixida de Castelló a les 16:10 h circularà de dilluns a dissabte, diumenges i festius la seua eixida serà a les 18:42 h, i en sentit contrari amb eixida des de Vinaròs a les 18:30 h de dilluns a dissabte i 20:28 h diumenges i festius. Tots dos trens tenen origen i destinació València.

Amb la nova programació s’estableix una oferta global de 14 serveis diaris, 7 per sentit, entre la capital i les principals ciutats de la Plana Alta i el Baix Maestrat.

La nova oferta possibilita una major relació de serveis i freqüències entre les estacions de Castelló, Benicàssim, Orpesa, Torreblanca, Alcalà de Xivert, Benicarló-Peníscola i Vinaròs. La forqueta d’horaris s’estableix des de les 6.07 hores amb l’inici del servei, fins a les 21.09 hores amb l’eixida de l’últim tren entre totes dos ciutats.

Renfe adapta progressivament la seua oferta de serveis a l’evolució de la demanda que s’està produint des de la fi de l’estat d’alarma, amb l’objectiu de recuperar els nivells previs a la crisi. La companyia reforça així, el servei en aquelles relacions i horaris en els quals s’estableix una major demanda.CatalanSpanish