04:02 - lunes, 26 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Renfe ha tornat a traure bitllets a 25 euros des de mitjanit

Renfe ha posat a la venda des de les 00.00 hores la segona tanda de 25.000 bitllets promocionals a 25 euros. Es tracta de la segona onada de la campanya #25AniversarioAve, per la qual la companyia celebra l’aniversari de l’Alta Velocitat a Espanya, amb un total de 250.000 bitllets a aqueix preu durant tot 2017 en trens Au i de Llarga Distància.

Després de l’èxit de la campanya en la seua primera onada, el passat 25 d’abril, data en la qual la companyia va vendre en poc més de 12 hores els primers 25.000 bitllets de la promoció (la web va registrar 490.000 visites i més de 3,3 milions de consultes), i per a facilitar als clients la compra dels bitllets promocionals, Renfe ha elaborat un protocol amb diferents mesures per a millorar el rendiment del seu sistema de venda.

Entre altres mesures, la companyia ha duplicat l’ample de banda d’Internet per a facilitar la venda, perquè la navegació siga més àgil i fluida. També s’han ampliat els servidors de processos de l’operació de venda.

A més, s’han millorat els sistemes de cerca, per a fer més fàcil la localització de bitllets, així com la qualitat i el temps de resposta perquè els clients puguen accedir més ràpid als trajectes, trens i dates amb aquesta promoció.

Canals d’informació

Renfe també ha reforçat tots els canals d’informació i atenció al client, per a atendre la demanda en el telèfon 902 320 320 i va a mantenir una atenció permanent a través de les seues xarxes socials.

Els 25.000 bitllets promocionals (que es regeixen per les normes de les tarifes ‘Promo’de Renfe), vàlids per a viatjar entre l’1 de juny i el 31 d’agost de 2017 (excepte els trens amb destinació la Comunitat Valenciana, disponibles a la venda només fins al 3 de juliol, i els trens destine a la Regió de Múrcia, que només estan a la venda fins al 6 de juny), podran adquirir-se a través de la web de Renfe, en Renfe Tiquets, en agències i estacions de tren així com en el canal de venda telefònica.

Una vegada esgotats els 25.000 bitllets, es tancarà la campanya fins al pròxim 25 de juny. No obstant açò, la companyia recorda que els clients poden seguir beneficiant-se de descomptes adquirint unes altres de les ofertes habituals disponibles, com les tarifes Promo, Promo Plus o 4Mesa.

Últimas noticias

Contenido relacionado