Renfe llança la campanya ‘YoVoy’ 2×1 amb motiu de Sant Valentí

L'oferta va dirigida a parelles per a viatges d'anada i volta entre el 13 i el 17 de febrer, amb descomptes del 50% sobre la tarifa general.

Renfe llança la campanya promocional ‘YoVoy’ 2×1 coincidint amb la celebració del dia de Sant Valentín el pròxim 14 de febrer.

Esta oferta va dirigida a parelles que desitgen realitzar viatge d’anada i volta en els diferents serveis d’AVE i Llarga Distància, entre els dies 13 i 17 de febrer, tots dos inclusivament, amb descomptes del 50% sobre la tarifa general.

Els bitllets d’aquesta campanya, identificats amb la llegenda ‘Yovoy’, poden adquirir-se des de hui fins al 17 de febrer a través de la web www.renfe.com i Renfe Tiquet, així com en agències de viatge presencials i virtuals, taquilles de les estacions o venda telefònica (912 320 320).

Els viatges són susceptibles de beneficiar-se del programa de fidelització de Renfe, i la promoció no és acumulable a cap altra oferta comercial, excepte família nombrosa i tarifa ferroviària.

Renfe ofereix 90 serveis diaris d’Alta Velocitat i Llarga Distància (45 per sentit) amb origen i destinació la Comunitat Valenciana. Els trens Ocell, Euromed, Alvia, Talgo i Intercity permeten connexions directes i diàries amb més de 30 destinacions.CatalanSpanish