Renfe llança una campanya flaix per a viatjar en l’AVE València-Madrid a l’agost des de 21,95€ per trajecte

L'oferta, assenyala la companyia en un comunicat, suposa el 70% de descompte sobre la tarifa flexible

Renfe llança aquest dijous una campanya flaix que permet comprar bitllets d’AVE València-Madrid des de 21,95 euros per trajecte, en classe turista, per a viatjar durant el mes d’agost. La promoció està disponible durant els dies 11 i 12 de juliol. Els bitllets oferits tenen data de viatge de l’1 al 31 d’agost, tots dos inclusivament.

L’oferta, assenyala la companyia en un comunicat, suposa el 70% de descompte sobre la tarifa flexible. Els viatgers podran comprar els bitllets a través de la web de Renfe www.renfe.com, punts de venda de les estacions, agències de viatge, venda telefònica i màquines autoventa.

Renfe ofereix a l’agost 22 servicis diaris d’AVE, 11 per sentit, entre València i Madrid. Des de la seua posada en servici, “a causa del nombre de places oferides, a la seua rapidesa i freqüència, són nombroses les persones que utilitzen aquest tren durant el mes d’agost per a poder gaudir de l’oferta cultural i gastronòmica que ofereixen les dos ciutats, així com desplaçar els madrilenys per al gaudi de les nombroses platges valencianes”, explica l’entitat.

CatalàEspañol