Renfe programa la parada de trens de Mitjana distància en l’estació de Borriana durant el Festival Arenal Sound

Renfe programa la parada de trens de Mitjana distància en l’estació Borriana-Alqueries amb motiu de la celebració del Festival Arenal Sound. Des de demà dimarts 30 de juliol i fins dilluns que ve 5 d’agost, els trens de Mitjana distància que circulen pel Corredor Mediterrani, entre Barcelona i València, ampliaran la seua oferta habitual.

Durant el festival es programa la parada en l’estació de Borriana, de 46 trens de Mitjana distància, 17 sentits Tortosa-Barcelona i 29 en sentit València. D’altra banda, el dia 5 d’agost circularan amb el doble de la seua capacitat 12 trens de Rodalia, 6 per sentit, la qual cosa suposa un increment de 9.000 places en trens de Rodalia i 10.120 places en trens de Mitjana distància.

El Festival Arenal Sound, gestionat per The Music Republic, compleix enguany la seua X edició. Amb un públic essencialment jove, aglutina un cartell d’allò més atractiu en el que a música independent es refereix. Participen grups i artistes reconeguts nacionalment i internacionalment.

CatalàEspañol