Renfe llança rebaixes amb bitllets AVE Madrid-Alacant per 20 euros o Madrid-València per 22

La campanya permet viatjar entre Madrid i València en AVE des de 22,15 euros per trajecte, a més d'altres bitllets com l'AVE Madrid-Alacant a partir de 19,9 o el de Madrid-Castelló a 24,5 euros.

Renfe llança la campanya ‘Jo vaig de rebaixes’ per a viatjar en els servicis AVE i Llarga Distància amb origen i destinació la Comunitat Valenciana, amb descomptes de fins al 70% durant els mesos de gener i febrer.

La campanya permet viatjar entre Madrid i València en AVE des de 22,15 euros per trajecte, a més d’altres bitllets com l’AVE Madrid-Alacant a partir de 19,9 o el de Madrid-Castelló a 24,5 euros.

Altres enllaços són l’Euromed València-Barcelona a partir de 21 euros o l’Euromed Alacant-Barcelona des de 22, detalla el gestor ferroviari en un comunicat.

Esta oferta promocional és vàlida per a compres entre este dimecres i divendres, 10 de gener, amb 150.000 places a preus promocionals.

Els bitllets es poden adquirir en ‘www.renfe.com’ i Renfe Tiquet, en agències de viatge presencials i virtuals, en les taquilles de les estacions, venda telefònica 912 320 320 i oficines de Correus.CatalanSpanish