Renfe augmenta la programació de trens amb un nou servei Euromed entre València i Barcelona

· La companyia incrementa l’oferta a dos trens Euromed, un per sentit, entre València i Barcelona

· L’oferta suposa diàriament 570 places més


Renfe augmenta la programació de trens amb un nou servei Euromed diari entre València i Barcelona. La companyia incrementa l’oferta amb dos trens Euromed, un per sentit, entre totes dos ciutats. A partir del dijous 17 de setembre, un nou servei Euromed amb destinació Barcelona eixirà des de València a les 6:52 h, i des de Castelló a les 7:38 h, de dilluns a divendres. En sentit invers i de dilluns a dissabte, eixirà un Euromed des de Barcelona a les 8:10 h i des de Castelló a les 10:07 h, amb destinació final València Joaquim Sorolla.
L’oferta de trens de Llarga Distància entre totes dos ciutats, a partir del 17 de setembre, serà de 14 trens diaris, 7 per sentit. L’increment diari és de 570 places. Renfe adapta progressivament la seua oferta de serveis a l’evolució de la demanda que s’està produint des de la fi de l’estat d’alarma, amb l’objectiu de recuperar els nivells previs a la crisi. La companyia reforça així, el servei en aquelles relacions i horaris en els quals s’estableix una major demanda.

Els bitllets ja estan disponibles en els canals habituals de venda: www.renfe.com, el telèfon 912 320 320, oficines de correus, estacions i agències de viatges presencials i virtuals. Així mateix, es recorda a tots els usuaris dels serveis de transport amb tren, l’obligatorietat de l’ús de màscares, tant en el trànsit per l’estació com a l’interior dels trens.

CatalanSpanish