15.8 C
Valencia

El Poble Nou de Benitatxell renova tot l’enllumenat públic d’una urbanització a fosques des de la tempestat d’agost

L'actual instal•lació elèctrica està molt deteriorada i arreglar-la cada vegada que s'avariava per les pluges costava molts diners.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell continua realitzant obres que milloren la qualitat de vida dels seus veïns. Ara canviarà l’enllumenat públic de la urbanització Vall del Portet per llums de baix consum.

La primera de les tres fases que es van a dur a terme ja s’ha iniciat i contempla instal•lar 27 nous fanals led en el carrer Vista Ifach. Les noves lluminàries les ha comprat el consistori, mentres que la brigada municipal realitzarà l’obra civil i l’empresa Vifer s’encarrega dels treballs específics d’electricitat i muntatge dels fanals. Aquesta obra era ja inajornable.

Els carrers d’aquesta urbanització estaven a fosques des de la tempestat del passat mes d’agost. L’enllumenat públic de Valle del Portet és antic i està molt deteriorat. En alguns fanals, entra aigua quan plou i bota l’automàtic en la urbanització. Trobar l’avaria era sempre molt complicat. I reparar-la costava molts diners. Renovar tot l’enllumenat suposarà ja a mitjà termini un important estalvi per a les arques municipals. A més, es millora la qualitat de vida i la seguretat dels veïns d’aquesta zona del Poble Nou de Benitatxell.

El Poble Nou de Benitatxell continua donant passos de gegant per a ser un poble més sostenible mediambientalment i menys contaminant amb la disminució de la contaminació lumínica i energètica. L’equip de govern aposta per un municipi que siga un model sostenibilitat i ecologia. Les dades del primer semestre d’estalvi en enllumenat públic de l’any passat van confirmar que El Poble Nou de Benitatxell és cada dia un poble més sostenible des de la incorporació d’enllumenat led en el municipi, que va començar en 2015.

- Publicitat -

La progressiva implantació de peretes LED en nucli urbà, urbanitzacions com els Molinos, Girasoles, La Joia, Adelfas, Racó de Nadal gràcies a una donació i instalacions permeten un estalvi important d’energia pròxim al 70% que queda reflectit en la factura, a més de reduir la contaminació lumínica cap a l’atmosfera.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,650FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

1 COMMENT

  1. Prօperly boys,? Mommу finally mentioned ater that tһeʏ had give you pⅼеnty of silly
    ideas of what God did ffor fun, ?Whhat God actually
    likes is when ρeople love one another and take care of each οther lіke we do in our family.?
    That made sensе to Lee and Larrʏ so Leee hugged Mommy ɑnd Larfy hugged
    ɗaddy to onlpy make God happy.

: Valencià