Rep l’alta l’únic pacient que romania ingressat a la Comunitat Valenciana amb sospita de listeriosi

A la Comunitat Valenciana hi ha hagut des de la declaració del brot cinc casos sospitosos en investigació

MARÍA JOSÉ LÓPEZ - Europa Press
Publicitat

El pacient que romania ingressat a la Comunitat Valenciana amb sospita de listeriosi ja ha rebut l’alta hospitalària, segons ha informat la Conselleria de Sanitat.

No obstant açò, en la regió segueix havent-hi tres casos en investigació: dos de la província de València i un d’Alacant, d’acord amb l’últim balanç facilitat sobre els supòsits amb simptomatologia compatible amb listeriosi després de comunicar els pacients en els seus centres de salut que havien consumit carn entatxonada a Andalusia, sense conéixer l’origen i la marca del producte.

PublicitatRovira  

A la Comunitat Valenciana hi ha hagut des de la declaració del brot cinc casos sospitosos en investigació. Un total de 12 persones van acudir a l’agost als seus centres de salut després d’haver estat a Andalusia i consumir carn entatxonada, encara que sense saber la marca, perquè els realitzaren anàlisi.

D’eixos 12 casos, cinc van ser descartats, dos no es van arribar a fer les analítiques en remetre els possibles símptomes i van quedar cinc investigats, dels quals segueixen tres en aquest mateix procés.

PublicitatJuega Limpio Orihuela