Desapareix la zona blava de Requena a partir de hui

S'estableixen zones d'aparcament gratuït amb limitació temporal

A partir de hui, la zona blava de Requena passa a ser gratuïta. Per a assegurar la rotació de les places més cèntriques i evitar l’estacionament prolongat de vehicles que impedisquen a uns altres accedir al centre, es mantindran alguns parquímetres en els quals s’haurà de traure el tiquet de manera completament gratuïta per a poder estacionar durant 2 hores.

L’absència de tiquet o la seua caducitat en un vehicle serà motiu de sanció en les acarones condicions que s’anaven aplicant.

Amb aquest nou sistema es redueix dràsticament la zona de control d’aparcament, que queda reduïda únicament al primer i segon tram de l’avinguda de Raval, el principi del carrer Sant Agustín, el carrer Maestro Alonso, el final del carrer García MontésPlaza d’Espanya i carrer del Carmen; tot això tal com s’ha explicat abans de manera gratuïta amb limitació temporal.

L’ús de parquímetres amb tiquets gratuïts és provisional fins a la instal·lació de sensors “Smart City” que controlaran automàticament la durada dels estacionaments sense necessitat de traure tiquet.

Al llarg de la setmana que ve es procedirà a retirar la resta de parquímetres i a ajustar la senyalització a les noves circumstàncies, així com al repintado de zona d’aparcament “en blanc”.

Aquesta iniciativa sorgeix després de la votació realitzada fa uns mesos dins del programa de consultes “RequenaDecide”, on els requenenses van votar la gratuïtat de les zones d’aparcament regulat.

A mesura que es vaja ajustant els parquímetres per a poder expedir tiquets gratuïts, i lloc que romandran uns dies inactius, s’anirà senyalitzant en cadascun d’ells fins a la seua correcta posada en funcionament.

Publicitat