Desmantellats dos establiments que s’utilitzaven per a la venda de cànnabis en les poblacions de Requena i Bunyol

Amb aquesta operació s'han intervingut i precintat dos establiments, confiscant 7'7 kg de marihuana, 330 gr. de pol·len de marihuana, resina i olis d'origen cannàbic, així com diverses bellotes d'haixix i 585 euros

Dins dels serveis establits per a evitar el cultiu i elaboració de substàncies estupefaents a la província de València, la Guàrdia Civil de Requena i Bunyol venia investigant de dos establiments en els quals presumptament es venia i consumia cànnabis.

En el marc de l’operació “REGIS” duta a terme per Guàrdia Civil de Requena i Utiel, s’han detingut a 5 homes i investigat a 3 persones entre elles una dona, tots de nacionalitat espanyola i d’edats compreses entre els 22 i 42 anys per la seua implicació en els delictes de tràfic de drogues i pertinença a organització criminal.

Segons les investigacions realitzades en tots dos locals es dedicaven presumptament i de manera quasi exclusiva a la venda de marihuana i altres derivats d’aquesta. Per a poder adquirir la droga que pretenien consumir els compradors havien de registrar-se en els locals com a socis d’una Associació d’usuaris d’aquest tipus de substàncies, la qual cosa segons han pogut saber els agents els “autoritzava” a consumir un màxim de 10 grams de marihuana al dia.

A més de poder consumir a l’interior del local aquestes associacions suposadament oferien als seus socis la possibilitat d’una vegada comprada la substància en el local, poder-li-la portar fora del mateix per a poder consumir-la en els seus domicilis. Per a això la mateixa associació oferia el que venia a denominar els “mòduls de transport segur”, mecanisme que segons la mateixa associació “els donava dret a portar aquesta substància en la via pública sense que els agents pogueren denunciar-los”.

Amb aquesta actuació s’han pogut intervindre 7’7 kg marihuana, 33é gr. de pol·len de marihuana, resines i olis cannàbics, bellotes d’haixix i 585 euros.
Els establiments han quedat intervinguts i precintats.

Les diligències instruïdes han sigut entregades en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció núm. 2 de Requena.

Publicitat