Requena concedeix 18.000 € en subvencions a la promoció gastronòmica 2017

AVL

L’Ajuntament de Requena ha convocat, per segon any consecutiu, subvencions per un import de 18.000 € destinades a restaurants, bars, hotels i vinoteques per potenciar les iniciatives destinades a la promoció gastronòmica local.

La finalitat d’aquestes subvencions és fomentar en el municipi de Requena els programes i/o accions encaminats a promoure i impulsar el comerç de proximitat, el consum local i la promoció de productes locals, mitjançant la concessió de subvencions, i serà finançat amb càrrec als recursos propis del M.I. Ajuntament de Requena.

Els establiments beneficiaris aquest any han estat 32 restaurants, bars, hotels i vinoteques, que reunien els requisits de tenir la seu social en el terme municipal de Requena i exerceixen la seua activitat en el municipi de Requena:
Bar el Musical, Fonda la Vila, Hotel Doña Anita, Fonda del Cava, Archys, Serveis Hostaleres Festa, Els Cinc Sentits, Restaurant La Pinada, Anhelo Cafè, Cafeteria Azalea, Fonda Fortalesa, Fonda PlazaO’Callaghan, Els CubillosCafè Bar Silverio, Bar Restaurant Jardí, Restaurant AlejoAsador Cid el Campeador, Cafeteria Enigma, AS El Rebollar, Versus, Cafeteria el RinconcitoLlamame Lola, Montaditos Menja i calla, Bar Lara, Bacus, Restaurant Ramos, Restaurant Roquena, La Posada de Águeda, Restaurant Gasolinera, Bar Taurí i Exkisito.

El procediment de concessió ha estat el de concurrència competitiva, procediment mitjançant el qual la concessió de les subvencions es realitza mitjançant la comparació de les sol·licituds presentades a fi d’establir una prelació entre estes.
El material subvencionat ha estat la compra de vi de la D.O. Utiel-Requena de cellers situats a Requena, de cava D.O. Cava de cellers situats a Requena i embotit de carnisseries situades a Requena, a més de la vaixella adequada per servir els productes (copes de vi homologades, copes de cava tipus “flauta” i recipients de fang per servir l’embotit).

Ara els establiments beneficiaris hauran d’instal·lar a la vista en l’exterior de l’establiment un cartell, que proporcionarà l’Ajuntament, que indique que serveix vi, cava o embotit de Requena, segons el cas. Serà condició per percebre aquestes ajudes que els diferents productes, tant vins com a embotits, se servisquen a la temperatura adequada a cadascun d’ells.

- Advertisement -
CatalanSpanish