24.6 C
Valencia

Requisen les 3.500 mascaretes donades a la Residència de la Tercera edat de Borriana

El sindicat critica que l'administració ha confiscat les mascaretes sense reservar-li una partida a les treballadores el centre.

- Publicitat -AVL

La denúncia de la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) esta mateixa setmana, sobre la falta de màscares de protecció davant el Covid-19 per a les empleades d’una residència de majors de Borriana, torna a ser notícia pel paradoxal desenllaç dels esdeveniments.

Amb posterioritat a la denúncia sindical, l’empresa local Kartogroup anunciava la donació de 3.500 màscares al centre de la tercera edat. Després de posar per a la fotografia mediàtica amb les màscares i agrair el gest als donants, la sorpresa arriba este divendres quan les màscares han desaparegut i els comuniquen que es tracta d’una requisició de l’administració per a portar-les a l’Hospital la Plana.
“La falta de material en els centres sanitaris és apressant per la falta de previsió logística de la conselleria” entén CSIF, que porta des de gener advertint de la necessitat de protocols i repartiment urgent d’equips de protecció individual (EPIS), quan la crisi del coronavirus encara era quasi una anècdota a Europa. “Això no quitació- contínua el sindicat – que s’haguera deixat un comunicat de la donació a la disposició de les seues destinatàries, les empleades de la residència que van tirar les seues velles màscares i asseguren que no disposen ara de mitjans després d’haver tingut 3.500 en el seu centre”. La intenció de les treballadores era, precisament, treballar seguint els protocols i calcular quantes màscares utilitzaven amb la finalitat de compartir les que no foren imprescindibles. Ara són elles les que necessiten de nou màscares.

La lentitud i falta de previsió del GVA està tenint conseqüències immediates en la sanitat de la província, on el sindicat ha comptabilitzat ja 9 centres d’atenció primària amb contagiats i l’UME ha hagut d’intervenir per a desinfectar el centre de salut de Rafalafena.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,732FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un nou brot de coronavirus a l’Eliana

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 104 persones malaltes

Benifairó de les Valls registra un brot de coronavirus per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 6 persones malaltes

Sumacàrcer registra un brot gran de coronavirus amb 15 casos

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Sanitat detecta tres brots de coronavirus a Ontinyent per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 233 persones malaltes

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Castelló de la Plana per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1315 persones malaltes
- Advertisement -

: Valencià