sábado, 20 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els requisits per a accedir a l’ajuda de 430 euros

1-Complement salarial
La prestació serà en realitat un complement salarial per als joves amb contractes de formació. Açò és, els 430 euros mensuals se sumaran als 707,7 euros del salari mínim interprofessional, que és la retribució bàsica en aqueix tipus de contractes. Açò és, aquell jove que accedisca a la prestació disposarà d’uns ingressos mensuals d’almenys 1.137,7 euros.

2-Any i mig de termini
La prestació tindrà una durada de divuit mesos, segons va anticipar Báñez, si ben el termini definitiu està subjecte a possibles variacions durant una negociació pendent amb els agents socials.

3-Inscrits en la Garantia Juvenil
Per a ser beneficiari de la prestació cal estar inscrit en el Programa de Garantia Juvenil, que gestiona el Ministeri d’Ocupació. Els requisits són ser menor de 30 anys i no estar treballant ni estudiant en el moment de la inscripció. Encara que sobre el paper es tracta d’un programa per als anomenats “ninis”, la definició d’aquests s’entén en sentit ampli, de manera que s’inclou a les persones que tenen estudis acabats si en l’actualitat no estan treballant ni ampliant la seua formació.

4-El finançament
Els Pressupostos Generals de l’Estat d’enguany preveu una partida de 500 milions d’euros per a la nova prestació.

5-Acord PP-Ciutadans
La creació del complement salarial va ser inclosa en l’acord entre PP i Ciutadans per a la investidura de Mariano Rajoy.

Últimas noticias

Contenido relacionado