19.3 C
Valencia

Rescaten a una dona ferida en el Cabeço d’Or a Busot

Una dona va haver de ser rescatada anit després de patir una caiguda en una zona de muntanya en el Cabeço d'Or de Busot.

- Publicitat -AVL

Una dona va haver de ser rescatada anit després de patir una caiguda en una zona de muntanya en el Cabeço d’Or de Busot.

Segons fonts del Consorci Provincial de Bombers, el rescat va començar a les 19.50 hores d’ahir i en un primer moment va eixir un helicòpter alfa 1 que no va poder actuar finalment per la nuvolositat i la foscor, encara que va deixar als rescatistes amb la víctima.

La dona havia caigut i presentava una fractura de cama amb desplaçament d’os. Es van mobilitzar Bombers del Parc de Sant Vicent que van procedir a estabilitzar-la i baixar-la per terra des del cim fins al vehicle sanitari, la qual cosa va suposar unes dos hores i mitja de trasllat a peu.

El rescat va finalitzar a les 1.40 hores de la matinada i la dona ferida va ser traslladada fins a l’Hospital de Sant Joan.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,627FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià