Rescatada una dona a Vila-real atrapada en el seu cotxe en una zona inundada

La Policia Local de Vila-real ha rescatat a una dona el cotxe de la qual havia quedat atrapat en una zona inundada per les fortes pluges i a la qual va accedir després de saltar-se totes les senyalitzacions que prohibien circular per aqueix pas.

La vicepresidenta ha assenyalat que "en política sobren insults i confrontació i falta diàleg".

La Policia Local de Vila-real ha rescatat a una dona el cotxe de la qual havia quedat atrapat en una zona inundada per les fortes pluges i a la qual va accedir després de saltar-se totes les senyalitzacions que prohibien circular per aqueix pas.

La dona tenia l’aigua a l’altura del coll i li era impossible eixir del vehicle pels seus propis mitjans, segons fonts municipals.

Rovira  

Les fortes pluges registrades la passada matinada a Vila-real no han afectat el bon funcionament del sistema de clavegueram, encara que, seguint el protocol habitual, s’ha procedit al tall preventiu de camins rurals i túnels inundables per a evitar situacions de perill.

L’àrea de Serveis Públics ha respost a avisos puntuals durant la nit i ja al matí, mentre que la Policia Local ha hagut de fer front a dos avisos de vehicles que, saltant-se les totes les assenyales i indicacions instal·lades per a prohibir i evitar el pas, van decidir circular pel túnel subterrani de la carretera de Borriana.

Un dels casos, que s’ha produït a les tres de la matinada, ha requerit de la intervenció policial, ja que la conductora, una dona de 40 anys, va cridar alertant que s’havia quedat atrapada amb el seu turisme en la zona inundada i que l’aigua li arribava al coll, de manera que li era impossible obrir portes i finestres per a eixir.

Immediatament es va desplaçar fins al lloc una patrulla composta per una oficial i cinc agents, un dels quals va aconseguir accedir nadant fins on es trobava el vehicle i, després de trencar la finestreta i ficar-se dins del cotxe, va aconseguir rescatar al seu ocupant.

La dona, veïna de la ciutat, circulava en sentit d’accés cap a Vila-real i es va saltar totes les senyalitzacions i tanques que prohibien el pas per dita subterrània inundada, a causa de les pluges.

El túnel del carrer Furs de València –que ha sigut reobert a les 11 hores- no ha sigut l’únic que s’ha tallat al trànsit aquesta nit, ja que per a garantir la seguretat s’ha procedit al tall d’alguns camins rurals on s’ha registrat acumulació d’aigua, com són el camí d’Artana; el Camí la Carretera, en el seu encreuament amb els barrancs de Ràtils i Espasers; el barranc de la Lladregota, i el camí de servei de la A-7.

També hi ha un tall parcial per despreniment de pedres d’un ribàs que han afectat temporalment la calçada en el Camí Cabeçol en el seu encreuament amb el Riu Sec.

PublicitatJuega Limpio Orihuela