Rescatades 21 persones atrapades en una cova de Xàbia

Un grup de 21 persones han sigut rescatades després de refugiar-se en "la Cova del Llop Marí" de Xàbia a causa del temporal de vent i a les fortes ones.

Un grup de 21 persones han sigut rescatades després de refugiar-se en “la Cova del Llop Marí” de Xàbia a causa del temporal de vent i a les fortes ones. La cova està situada en una zona de difícil accés prop de la platja de La Granadella.

Els serveis d’emergències van rescatar al grup de València que estava d’excursió a Xàbia per a practicar Padel Surf en la mar i es van veure sorpresos per la tempesta i el fort onatge. Segons els serveis mèdics, una dona i la seua filla van resultar ferides, dos esportistes tenien les costelles trencades i alguns presentaven signes d’hipotèrmia.

Rovira  

Pel que sembla, l’empresa no va fer cas dels advertiments meteorològics que s’havien emés respecte als forts vents i les persones van haver de refugiar-se en la cova per a evitar els corrents marins i les ones.

En la vesprada d’ahir, sobre les 16.30 hores, un patruller de la Guàrdia Civil va donar l’avís després d’albirar al grup atrapat en la cova. Es van anar realitzant rescats fins a la mitjanit amb l’helicòpter de Salvament Marítim i algunes persones del grup van haver de ser traslladats als ports d’Alacant, Xàbia i Teulada-Moraira i uns altres a la base de Rescat Marítim de València.

PublicitatJuega Limpio Orihuela