Rescatat un home de 40 anys que es va precipitar per un barranc en Canet lo Roig

El Consorci Provincial de Bombers ha rescatat un home, que s'havia precipitat per un barranc en Canet lo Roig.

183

Aquest diumenge a les 12.50 h s’ha rebut avís, que un home s’havia precipitat per un barranc del terme de Canet lo Roig. Pel que sembla l’home, d’uns 40 anys, era caçador i es trobava amb altres companys en la zona en el moment de produir-se el succés.

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha desplaçat a la zona una dotació del Parc de Baix Maestrat així com la Unitat de Rescat de Muntanya.
Els efectius del Consorci han aconseguit arribar fins a on es trobava el caçador, un punt de molt difícil accés. La víctima estava conscient, encara que amb una lesió en la cama que li impedia moure’s. Veient la dificultat del rescat via terrestre, finalment els efectius de Bombers de la Unitat de Rescat de Muntanya (URM) han procedit a preparar al ferit per a la seua evacuació via aèria amb l’helicòpter de rescat de la Generalitat. La víctima ha sigut hissada amb llitera fins al mitjà aeri.

L’helicòpter ha traslladat al ferit fins a la posició on es trobava l’equip del SAMU para el seu posterior desplaçament a l’hospital.
El servei realitzat pels efectius de bombers ha finalitzat a les 15.50 hores.