09:12 - miércoles, 6 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Rescatat un home que no podia eixir de l’aigua en una séquia a Fortaleny

Gràcies a la professionalitat i determinació amb la qual van actuar els agents i a la col·laboració ciutadana ens aconseguisc socórrer a aquesta persona i evitar així un mal major.

El passat dia 15 d’agost, al voltant de les 05.00 hores, la Guàrdia Civil de València va tenir coneixement que una persona es trobava en l’aigua d’una séquia sense poder eixir a Fortaleny.
Immediatament efectius de la Guàrdia Civil de Sueca van acudir al lloc del succés per a auxiliar a aquesta persona.
Una vegada van arribar a les proximitats de la ubicació assenyalada, van escoltar a un home cridant, sol·licitant ser auxiliat
Per a poder aconseguir el lloc, de l’origen dels crits, els agents van saltar un mur de dos metres, i després d’entrar en un camp abandonat i obrir-se camí entre matolls i esbarzers, van aconseguir arribar fins a una séquia, on discorria l’aigua amb molt corrent, podent observar a un home subjecte amb una mà a la vegetació de la riba, cridant no poder aguantar molt temps.

Els agents van aconseguir una corda gràcies a la col·laboració ciutadana, per a llançar-li-la a la persona que romania a l’interior de la séquia i així evitar que fóra arrossegat pel corrent, mentre que culminaven el rescat traient a l’auxiliat de l’aigua, en el moment que ja se li esgotaven les forces per a seguir agarrat a la corda
Aquest home presentava símptomes d’hipotèrmia i va ser traslladat per les assistències mèdiques a l’hospital de la Ribera d’Alzira per a un reconeixement més exhaustiu.
Gràcies a la professionalitat i determinació que van demostrar els guàrdies civils en aquesta actuació unida amb la col·laboració ciutadana es va aconseguir auxiliar a aquesta persona evitant així un mal major.
Des de la Comandància de la Guàrdia Civil de València els recordem que estem a la seua disposició les 24 hores els 365 dies de l’any a través del 062.

Últimas noticias

Contenido relacionado