martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Rescatat un jove que es va precipitar a una cala de Dénia quan estava realitzant fotos

El policia va baixar immediatament al lloc on va caure el jove de 15 anys que es trobava amb els braços trencats i múltiples ferides sagnants, col·locant-ho a l’interior d’un buit d’una roca per a evitar que s’ofegara, ja que estava semiinconscient i en estat de xoc. Una vegada posat fora de perill la víctima, va sol·licitar la col·laboració de la seua germana per a avisar als serveis d’emergències.

Els fets van ocórrer el dissabte a la vesprada, en la denominada cala Tallada de la ciutat de Dénia. Un policia anara de servei que es trobava en el lloc va observar com una persona estava molt nerviosa perquè pel que sembla el seu amic s’havia precipitat des d’una zona elevada d’uns 10 metres de la muntanya a l’aigua mentre es realitzava una foto amb el paisatge.

Immediatament, l’agent fora de servei va baixar per la cala de difícil accés i va localitzar a un jove semiinconscient amb tots dos braços fracturats i en estat de xoc en l’aigua, col·locant-ho en un xicotet buit que hi havia en les roques perquè no s’ofegara i realitzant-li les primeres assistències.

A causa de la gravetat de les lesions que presentava, l’agent va cridar immediatament als serveis d’emergències, no podent posar-se en contacte per la falta de cobertura i indicant-li a la seua germana que es trobava en la part alta de la muntanya-, que fora al final de la senda que donava accés a la cala i que realitzara una trucada, no sense abans donar-li indicacions de les ferides que presentava la víctima, així com que l’únic accés possible per a la seua evacuació era per l’aigua.

Mentre acudien els serveis d’emergència, i ja que la víctima es trobava xopada d’aigua i l’única peça que vestia era el vestit de bany, el policia i diversos amics de la víctima van utilitzar les samarretes i les tovalloles que portaven amb si per a tapar-la i així evitar que perdera la temperatura corporal, ja que tenia continus tremolors, controlant-li en tot moment les constants vitals.

En el lloc es van personar quatre bombers del Consorci d’Alacant i una llanxa tipus “Zodíac” de salvament, que amb l’ajuda de tots, van aconseguir posar fora de perill a la víctima i posteriorment traslladar-la a l’Hospital de Dénia on va quedar ingressada.

Últimas noticias

Contenido relacionado