Rescaten a 4 persones d’una embarcació en la costa de Meliana

Eren dos adults i dues menors (de 15 i 5 anys d'edat) que portaven en l'aigua una hora. La unitat de Salvament Marítim de la Guàrdia Civil els va rescatar.

A les 18.30 hores del dia 17 d’Agost es rep avís en l’embarcació del Servei Marítim de València, informant d’albirament de bengales d’una embarcació la qual s’estava afonant amb persones a bord. Tot això es produeix a 400 metres de costa en la zona de Meliana
Quan va arribar la unitat de salvament de la Guàrdia Civil, es trobaren a 4 persones en l’aigua, les quals manifesten portar ací al voltant d’una hora, per la qual cosa es procedeix al seu rescat en l’embarcació. Es trobaven en perfecte estat de salut, sent dos adults i dos menors (de 15 i 5 anys d’edat), no necessitant assistència mèdica cap d’ells.

L’embarcació recreativa es trobava afonada, només observant-se la punta de la proa, per la qual cosa es procedeix a avisar a Salvament Marítim per al trasllat de la mateixa per suposar un perill per a la navegació.

Posteriorment, tot l’operatiu juntament amb les persones rescatades, així com amb l’embarcació afonada arriba al port de La Pobla de Farnals a les 19.45 hores, donant per finalitzat el rescat.

Gràcies a la professionalitat i determinació que van demostrar els agents en aquesta actuació van aconseguir auxiliar a aquestes persones evitant així un mal major.

CatalàEspañol