Rescaten a una xiqueta que s’hi havia quedat atrapara als barrots d’una taula en una casa a la platja de Miramar

Els efectius van aconseguir tallar els barrots amb una cisalla manual, per a tractar de fer el menor soroll possible, ja que la xiqueta estava molt espantada

Bombers del parc d’Oliva van rescatar el dimarts a una xiqueta de dos anys que s’havia quedat atrapada entre els barrots d’una taula en una casa a la platja de Miramar. Pel que sembla, la xiqueta tractava de travessar la taula quan es va quedar encaixada.

Els efectius van aconseguir tallar els barrots amb una cisalla manual, per a tractar de fer el menor soroll possible, ja que la xiqueta estava molt espantada. La van distraure amb dibuixos i van realitzar la maniobra ràpidament.

Ahir els bombers que van intervindre en el servei li van entregar a la xiqueta una reproducció d’un casc de bombers. Els familiars, que són de Toledo però estan estiuejant a Miramar, es van mostrar molt agraïts.

El lliurament del casc és una iniciativa que pretén ajudar el menor a superar una situació traumàtica i estressant. El lliurament d’un casc de bomber a un menor que ha patit un accident o ha sigut rescatat serveix per a establir una associació positiva a un possible fet traumàtic.

ValenciàEspañol