Rescaten amb símptomes d’ofegament a un home de 70 anys en una platja de la Pobla de Farnals

A l'arribada del SAMU, l'equip mèdic ha continuat realitzant maniobres de reanimació avançada i han aconseguit recuperar les seues constants vitals, després del que hi han intubat al banyista, i una vegada estabilitzat n'hi han trasllat en l'ambulància de suport vital avançat a l'Hospital Clínic Universitari amb símptomes d'ofegament

Efectius sanitaris han tret inconscient de l’aigua a un home de 70 anys en una platja de la Pobla de Farnals (València), que ha sigut traslladat a l’Hospital Clínic de València.

El succés ha ocorregut al voltant de les 16.00 hores, quan s’ha sol·licitat la intervenció del Centre d’Informació i Comunicació d’Urgències per a assistir a l’home, ha informat el CICU en un comunicat.

El CICU ha mobilitzat una unitat de SVB (Suport Vital Bàsic) i una unitat del SAMU (Servei d’Ajuda Mèdica Urgent).

Inicialment, els tècnics en emergències sanitàries del SVB han iniciat maniobres de reanimació cardiopulmonar bàsica a l’home de 70 anys.

A l’arribada del SAMU, l’equip mèdic ha continuat realitzant maniobres de reanimació avançada i han aconseguit recuperar les seues constants vitals, després del que hi han intubat al banyista, i una vegada estabilitzat n’hi han trasllat en l’ambulància de suport vital avançat a l’Hospital Clínic Universitari amb símptomes d’ofegament.

ValenciàEspañol