Rescaten dos senderistes desorientats en un camí al mirador del Garbí a Segart

Els senderistes no van haver de necessitar servici mèdic, ja que només presentaven ferides lleus.

La Guàrdia Civil ha auxiliat una dona de 29 anys i un home de 35 que es trobaven desorientats i sense poder eixir d’una sendera que condueix al mirador del Garbí, en la localitat valenciana de Segart.

Els fets es van produir este dilluns al voltant de les 21.00 hores, quan la Guàrdia Civil va tindre coneixement que dos senderistes es trobaven perduts per la zona on s’accedeix a una de les muntanyes de Segart.

Rovira  

Immediatament, agents d’Estivella es van desplaçar fins a la zona on es pensava que estaven estes persones per a iniciar la seua cerca i auxili. Després d’aconseguir la seua ubicació mitjançant una aplicació mòbil, cap a les 22.00 hores van trobar els excursionistes amb símptomes d’esgotament i arrapades.

Els agents van aconseguir arribar fins a ells després d’una marxa de més d’una hora camp a través amb ajuda d’un GPS. Els senderistes no van haver de necessitar servici mèdic, ja que només presentaven ferides lleus.

En este servici també es va comptar amb la col·laboració dels Bombers Forestals de Calles que, una vegada s’havia localitzat als senderistes, van participar en la marxa de retorn.

PublicitatJuega Limpio Orihuela