26 C
Valencia

Rescaten amb vida a onze gossos de dos contenidors soterrats a Alacant

La Policia Local demana col·laboració ciutadana per a identificar a l'autor d'aquests fets considerats com a delicte en el Codi Penal.

- Publicitat -AVL

Els servicis municipals de Protecció Animal de l’Ajuntament d’Alacant han rescatat onze gossos de dos contenidors soterrats de la plaça d’Amèrica i carrer Devesa, localitzats amb vida per personal del torn de nit de recollida de residus. Els animals, no obstant açò, presenten “un deficient estat físic, primor i brutícia”.

Segons ha informat el consistori en un comunicat, el descobriment es va realitzar la matinada del dilluns al dimarts en dos contenidors soterrats de plaça d’Amèrica i carrer Devesa.

Davant la seua localització, els servicis municipals del departament de Protecció Animal, de la regidoria de Sanitat, van recuperar als animals amb vida, encara que tots presentaven “un deficient estat físic, primor i brutícia”.

Posteriorment, van ser derivats a la Protectora Municipal d’Alacant, on han sigut avaluats pel veterinari del centre i se’ls està realitzant tractaments sanitaris.

Per a aconseguir informació que puga ser rellevant en la investigació, la Policia Local ha demanat col·laboració ciutadana per a localitzar i identificar la persona que haja pogut dur a terme aquest acte, tipificat com a delicte en el Codi Penal. És per açò, que qualsevol persona que puga aportar alguna dada o prova pot dirigir-se directament a la Policia Local, al 112 o al departament de Protecció Animal de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Alacant.

La regidora de Sanitat i Protecció Animal, Julia Llopis, ha informat que els gossos poden ser adoptats i ha fet una crida als ciutadans perquè “avisen la Policia Local o el 112 i denuncien quan sospiten o tinguen indicis que s’està maltractant animals perquè s’inicie una investigació”.

“Les denúncies són el primer pas per a poder detectar a temps situacions de maltractament animal, que fet i fet deriven en situacions com l’ocorreguda i que constitueixen en si mateixes un delicte”, ha afegit.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.

Detectats 2 brots de coronavirus a empreses de Castelló de la Plana

2 dels brots s'han donat a empreses locals.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa de Moixent

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 22 persones contagiades i 6 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià