Rescaten a una jove ferida al jaciment de Castellar de Meca d’Ayora

Efectius del Consorci Provincial de Bombers de València rescataren ahir a una jove que s'havia precipitat per uns 10 metres de desnivell al jaciment arqueològic Castellar de Meca d'Ayora.

Efectius del Consorci Provincial de Bombers de València rescataren ahir a una jove que s’havia precipitat per uns 10 metres de desnivell al jaciment arqueològic Castellar de Meca d’Ayora.

L’accident es va produir prop de les 13.00 hores d’ahir. Fins al lloc del succés s’hi han desplaçat diverses unitats de comandament del Consorci, els bombers voluntaris d’Ayora i el Grup Especial de Rescat en Altura del Consorci, GERA, que van accedir via terrestre fins a la persona accidentada.

Des d’allí la van traslladar immobilitzada amb llitera de rescat fins a un punt on l’helicòpter de rescat de la Generalitat l’hi va extraure i traslladar-la fins als mitjans sanitaris per rebre atenció mèdica.
Les operacions de rescat, molt complicades per la inaccessibilitat del terreny i la força del vent, van finalitzar prop de les 17 hores.

CatalàEspañol