Un brot en una residència d’Alzira deixa 26 positius, sis d’ells hospitalitzats

La residència i centre de dia Carmen Picó d’Alzira (València) ha registrat un brot de Covid-19 amb 26 positius confirmats (huit treballadors i 18 usuaris), dels quals sis estan hospitalitzats. Així ho ha confirmat l’ajuntament de la localitat, que ha assenyalat que la Subdirecció General de l’Institut Valencià d’Acció Social (IVASS) ha confirmat una vegada realitzades les proves a tots els residents i treballadors que hi ha 26 positius per coronavirus.

“Des del Ministeri han informat que el servei en la residència Carmen Picó s’ha reforçat amb un metge i dos infermeres”, han indicat les mateixes fonts, que han precisat que el centre té una capacitat de 75 places, de les quals cinc estaven vacants actualment.

Salut Pública de la Ribera ha informat que durant el cap de setmana es va confirmar este brot i immediatament es va activar el protocol de neteja i seguretat, així com les proves a tots els treballadors i usuaris. L’Ajuntament s’ha posat a la disposició del centre per al qual puga necessitar i ha mostrat el seu desig que totes les persones es recuperen prompte.

Esta residència i centre de dia ofereix serveis especialitzats a persones amb diversitat funcional intel·lectual amb necessitats de suport generalitzat amb grau de dependència limitat, extens o gran dependència. És, a més, centre de dia per a persones amb diversitat funcional intel·lectual amb necessitats de suport generalitzat, amb grau de dependència limitat, extens o gran dependència.

CatalanSpanish