Entren a robar en una residencia de majors confinada de Patraix

Pel que sembla havia fracturat una finestra per a accedir a l'interior de la mateixa i deixat el gos que portava en l'exterior.

Agents de la Policia Nacional han detingut de matinada en una residència per a persones majors del districte de Patraix de València a un home de 43 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes de robatori amb força i atemptat contra agent de l’autoritat, després de ser sorprés a l’interior de la residència a la qual hauria accedit trencant una finestra i oferida resistència a la seua detenció. Els policies li van intervenir una llanterna de cap, un cable d’usb i dos baralles de cartes.

Els fets van ocórrer al voltant de les dotze menys cinc de la nit del dissabte quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a una residència de persones majors del districte de Patraix on pel que sembla un home que anava amb un gos havia trencat una finestra i hauria accedit a l’interior.

Immediatament els policies es van dirigir al lloc i van observar un gos solt en la vorera de la residència i davant la possibilitat que el sospitós estiguera a l’interior, van saltar el reixat mentre altres indicatius policials es quedaven fora assegurant el perímetre.

Una vegada dins els agents van observar que una de les finestres estava fracturada, així com van localitzar en la primera planta a un home en una saleta oculte darrere d’uns sofàs, per la qual cosa després de realitzar diverses comprovacions el van detindre com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

Quan els policies el van sorprendre i van anar a detindre-ho va oferir una forta resistència pel que a més va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat a agent de l’autoritat.

Els agents després de realitzar una inspecció per la residència en companyia del responsable van comprovar que, a més dels danys de la finestra, hi havia un televisor danyat pel que sembla pels intents de sostraure’l.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

ValenciàEspañol