Quasi 500 residents holandesos constituïxen una associació amb seu en el Poble Nou de Benitatxell

Els residents d'aquesta nacionalitat, amb un pes demogràfic important en el Poble Nou de Benitatxell, van mantindre una trobada amb l'alcalde, Josep Femenia, el regidor de Residents, Dirk Rheindorff, i la regidora de Comunicació, Myra van‘t Hoff, que també és holandesa.

Els residents d’aquesta nacionalitat, amb un pes demogràfic important en el Poble Nou de Benitatxell, van mantindre una trobada amb l’alcalde, Josep Femenia, el regidor de Residents, Dirk Rheindorff, i la regidora de Comunicació, Myra van‘t Hoff, que també és holandesa.

El Poble Nou de Benitatxell compta en data de hui amb 5627 persones empadronades de 61 diferents nacionalitats. És, sens dubte, un poble multicultural i cosmopolita amb una gran riquesa de cultures. Prova d’això és la creació del club holandés que ara s’ha unit com a associació per a donar un nou impuls a les seues reivindicacions i mantindre un contacte fluid i pròxim amb les administracions públiques.

L’equip de govern ha manifestat el seu suport a iniciatives d’associacionisme i participació ciutadana en el municipi. De fet ja ha mantingut un primer contacte amb aquest col·lectiu per a conéixer les seues inquietuds en una trobada a la qual va assistir l’alcalde, Josep Femenia, el regidor de Residents, Dirk Rheindorff, i la regidora de Comunicació, Myra van‘t Hoff, que també és holandesa.

“L’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell reflectix la diversitat cultural i de nacions del municipi, en l’equip de govern actual hi ha regidors de distintes nacionalitats i en aquest cas concret, com a regidora holandesa, els he donat tot el meu suport i els he animat a participar activament en la vida política del municipi” ha apuntat la regidora Myra van‘t Hoff. “Com a regidor de Residents d’una població multicultural recolzem totes les iniciatives d’associacionisme que sorgisquen per part dels residents estrangers perquè la seua ajuda és indispensable per a poder crear junts una societat més unida, més participativa i plural” ha destacat Dirk Rheindorff.

ValenciàEspañol